Gospodinjske odpadne vode .

CLEARFOX® NATURE

ClearFox® Nature je majhna neelektrična čistilna naprava za gospodinjske odplake. Idealna je za čiščenje odplak iz samostojnih hiš in majhnih skupnosti do 32 oseb. Za večje primere (več kot 50 oseb) je mogoče namestiti ClearFox® Nature v kontejnerju. Prečiščena voda iz Clearfox Nature je varna za izpust v okolje in se lahko uporablja tudi za zalivanje. ClearFox® Nature uporablja napredno, vodilno tržno tehnologijo, razvito v Nemčiji.

Trajnostno in okolju prijazno neelektrično čiščenje odplak za do 32 oseb.

Če gradite novo hišo ali potrebujete nadgradnjo greznice, potem neelektrična čistilna naprava za gospodinjske odpadne vode ClearFox® ali nizkoenergijski čistilni sistemi, ki jih imamo, predstavljajo najmočnejšo, zanesljivo in stroškovno najučinkovitejšo rešitev na trgu. Naši strokovnjaki so na voljo za pogovor in svetovanje o nadgradnji greznice ali namestitvi čistilne naprave za gospodinjstvo.

Predstavitev naprave

Prednosti

ClearFox® Nature je najboljši sistem za čiščenje odpadnih voda, ki ga lahko izberete, če želite zanesljivo, trajnostno in okolju prijazno rešitev za svoj dom.

ClearFox® Nature ima veliko prednosti v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Sem spadajo naslednje edinstvene prodajne točke:

Ne glede na to, ali ste lastnik stanovanja, ki išče najboljšo rešitev za svoj dom, gradbeno podjetje, ki išče zanesljiv sistem za namestitev na svojem projektu, ali zastopnik / distributer, ki išče vodilno rešitev na trgu - ClearFox je sistem za vas.

Kontakt .

Potrebujete pomoč?

Ne odlašajte, vsako vprašanje je dobrodošlo. Pokličite nas ali nam pišite, če imate dodatna vprašanja oz. potrebujete dodatne informacije.

Ime *
Priimek *
Email *
Telefonska št. *
Sporočilo *