Gospodinjska odpadna voda

Stran na kateri se nahajate je namenjena lažjemu razumevanju čistilnih naprav, ki so namenjene za gospodinjske odpadne vode.

Če ste razmišljali o nakupu čistilne naprave za svoj dom in še niste povsem prepričani o pravi izbiri, imate pomisleke ali pa enostavno potrebujete več informacij, smo za vas pripravili predstavitev treh različnih čistilnih naprav, ki jih imamo v ponudbi.

Spoznali boste kako se razlikujejo, kakšne so prednosti in slabosti ter katera je najboljša izbira za vaše potrebe.

je zelo prilagodljiva in jo je mogoče namestiti v rezervoar katere koli velikosti in oblike. Dosega vodilne tržne standarde za odplake in proizvaja manj blata kot katera koli druga tehnologija biološkega postopka čiščenja odpadnih voda.

- Na voljo je za namestitve od 5 in vse do 5000 oseb.
- Izjemno nizko porabo energije, saj sistem ne deluje neprekinjeno.

Ima 15 letno garancijo na sistem in kar 25 letno garancijo na material.

Več o Clearfox QuickOne+ si lahko preberete s klikom na spodnji gumb.

je majhna čistilna naprava za gospodinjske odplake. Ima 3 posebnosti, zaradi katerih je ena izmed najbolj priljubljenih čistilnih naprav na trgu.

- Deluje popolnoma brez električne energije.
- Je popolnoma brez nadomestnih delov in ima nizko vzdrževanje v primerjavi z običajnimi čistilnimi napravami. - Ne potrebuje servisa, le letni pregled, ki ga lahko opravite sami. S čimer stranke vsako leto prihranijo dodaten denar.

Ima 15 letno garancijo na sistem in kar 25 letno garancijo na material.

Več o Clearfox Nature si lahko preberete s klikom na spodnji gumb.

Je zelo prilagodljiv in ga je mogoče namestiti v poljubno velikost ali obliko rezervoarja. Na voljo je za aplikacije med 5 in 5000 osebami. Dosega vodilne tržne standarde za odplake. QuickOne SBR je enostaven za prevoz in ga je mogoče vgraditi v obstoječe betonske rezervoarje.

Ima 15 letno garancijo na sistem in kar 25 letno garancijo na material.

Več o Clearfox Quickone SBR si lahko preberete s klikom na spodnji gumb.