Gospodinjske odpadne vode .

CLEARFOX® QUICKONE SBR KIT

ClearFox® QuickOne je napredna procesna tehnologija (SBR), pri kateri so vse komore popolnoma prezračene. Komplet ClearFox® QuickOne SBR je zelo prilagodljiv in ga je mogoče namestiti v rezervoar katere koli velikosti in oblike. Na voljo je za aplikacije od 5 do 5000 oseb. Dosega vodilne tržne standarde za odplake in proizvaja manj blata kot katera koli druga tehnologija biološkega postopka čiščenja odpadnih voda.

Naprava QuickOne SBR je enostavna za prevoz in jo je mogoče vgraditi v obstoječe betonske rezervoarje.

Inovativna napredna tehnologija SBR

Čistilna naprava ClearFox® QuickOne SBR dosega zelo visoko stopnjo čiščenja odpadne vode z nitrifikacijo in denitrifikacijo, ki poteka v biološkem reaktorju. Proces čiščenja poteka v eni sami komori brez ločene predkomore ali rezervoarja za sedimentacijo. Gre za popolnoma biološki aeracijski proces. To pomeni, da naprava QuickOne SBR ustvarja minimalno količino blata, saj se ves predela v biološkem reaktorju. Dosega vrednosti BPK manj kot 10 miligramov na liter. Prav tako sistem dosega najnižje vrednosti amonija na trgu s končnimi vrednostmi, manjšimi od enega miligrama na liter

Naprava QuickOne SBR je enostavna za prevoz in jo je mogoče vgraditi v obstoječe betonske rezervoarje. Uporablja se lahko tudi za enostavno nadgradnjo obstoječe greznice v biološko čistilno napravo.

Predstavitev naprave

Datoteke

Prednosti

Pri nadgradnji sistema greznic ali pri odpovedi čistilne naprave je, da se doseže skladnost s standardi odplak, naknadna vgradnja kompleta SBR v obstoječe rezervoarje stroškovno najugodnejša rešitev na trgu. Povzetek glavnih prednosti tega postopka izbire tehnologije je naslednji:

Kontakt .

Potrebujete pomoč?

Ne odlašajte, vsako vprašanje je dobrodošlo. Pokličite nas ali nam pišite, če imate dodatna vprašanja oz. potrebujete dodatne informacije.

Ime *
Priimek *
Email *
Telefonska št. *
Sporočilo *