Gospodinjska odpadna voda .

CLEARFOX® QUICKONE+

ClearFox® QuickOne je napredna procesna tehnologija (SBR), pri kateri so vse komore popolnoma prezračene. Komplet ClearFox® QuickOne SBR je zelo prilagodljiv in ga je mogoče namestiti v rezervoar katere koli velikosti in oblike. Na voljo je za aplikacije od 5 do 5000 oseb. Dosega vodilne tržne standarde za odplake in proizvaja manj blata kot katera koli druga tehnologija biološkega postopka čiščenja odpadnih voda.

Inovativna napredna tehnologija SBR

Čistilna naprava ClearFox® QuickOne SBR dosega zelo visoko stopnjo čiščenja odpadne vode z nitrifikacijo in denitrifikacijo, ki poteka v biološkem reaktorju. Proces čiščenja poteka v eni sami komori brez ločene predkomore ali rezervoarja za sedimentacijo. Gre za popolnoma biološki aeracijski proces. To pomeni, da naprava QuickOne SBR ustvarja minimalno količino blata, saj se ves predela v biološkem reaktorju. Dosega vrednosti BPK manj kot 10 miligramov na liter. Prav tako sistem dosega najnižje vrednosti amonija na trgu s končnimi vrednostmi, manjšimi od enega miligrama na liter.

Naprava QuickOne SBR je enostavna za prevoz in jo je mogoče vgraditi v obstoječe betonske rezervoarje. Uporablja se lahko tudi za enostavno nadgradnjo obstoječe greznice v biološko čistilno napravo.

Predstavitev naprave

Prednosti

Ta novi razvoj standardnega sistema SBR ima veliko prednosti. Za proizvajalce rezervoarjev, ki želijo združiti greznico QuickOne SBR s svojimi obstoječimi rezervoarji, je zelo preprosto, saj ne potrebujete notranjih sten in so prostornine zelo majhne. Za projekte, pri katerih je potrebno čiščenje odpadne vode, nizki stroški greznice QuickOne SBR v kombinaciji z majhnimi velikostmi za prevoz pomenijo izjemno stroškovno učinkovito rešitev. Poleg tega izjemno majhne količine blata, ustvarjene iz tega novega sistema, pomenijo, da so skupni obratovalni stroški nižji v primerjavi z drugimi procesnimi tehnologijami. Zaradi naraščajočih zahtev glede skladnosti po vsem svetu in strožjih standardov za odplake je mogoče z greznico QuickOne SBR z lahkoto doseči vrednosti BPK manj kot 10 miligramov na liter in vrednosti amonijaka manj kot miligram na liter. Za kakršen koli problem čiščenja odpadne vode:

Kontakt .

Potrebujete pomoč?

Ne odlašajte, vsako vprašanje je dobrodošlo. Pokličite nas ali nam pišite, če imate dodatna vprašanja oz. potrebujete dodatne informacije.

Ime *
Priimek *
Email *
Telefonska št. *
Sporočilo *